WHENEVER YOU NEED US WHEREVER YOU ARE

Algemeen

Antwerp Diesel Repair BV is de officiële Caterpillar en John Deere marine dealer in België. ADR repareert, onderhoudt, reviseert en verkoopt wereldwijd Caterpillar en John Deere motoren, generatoren, keerkoppelingen en onderdelen voor de binnenvaart, visserij en offshore. Het bedrijf is gevestigd in de Haven van Antwerpen. Aan de kade recht voor de ADR werkplaats, worden nieuwe dieselmotoren en generatoren ingebouwd voor klanten uit België, Frankrijk en Duitsland.


Familiebedrijf

Antwerp Diesel Repair BV is een bedrijf van de familie De Braal. Andere bedrijven van de familie zijn Yerseke Engine Services, CF Techniek en Diesel Mechanica (Port of Constanta, Roemenië), Antwerp Naval Repairs en Barge Cranes Belgium. Ieder bedrijf kent haar eigen specialisaties waardoor geboden services elkaar goed aanvullen.


Snelle service

Als geen ander begrijpt Antwerp Diesel Repair BV het belang van betrouwbare en snelle service voor uw bedrijf. Dankzij een uitgebreide voorraad onderdelen, generatoren én motoren helpt ADR u snel weer op weg. Of het nu gaat om het inbouwen van een nieuwe motor of een spoed reparatie; 24 uur per dag 7 dagen per week staan onze monteurs voor u klaar.  De geboden service is wereldwijd. Waar uw schip zich ook bevindt, ADR vindt altijd een manier om bij u aan boord te komen.


Sinds 2003 is de ADR formule een succes en een basis voor prettige samenwerking met onze klanten. Daar zijn we trots op!


brandbar
logo adr Antwerpen
logo CF Techniek
logo electropower
logo Diesel Mecanica
logo industrial marine services
logo anr
logo bcb
logo green power