WHENEVER YOU NEED US WHEREVER YOU ARE

onderhoud: maximale levensduur bereiken

Goed onderhoud is erg belangrijk voor uw keerkoppeling, generator of motor. Met periodiek onderhoud kan de maximale levensduur van een Caterpillar of John Deere product worden bereikt. Bij Antwerp Diesel Repair BV bent u voor snel en deskundig service aan het juiste adres. 


Onderhoud met of zonder contract

ADR biedt onderhoud aan uw motoren met én zonder contract. Een keuze voor wel of geen contract is afhankelijk van uw bedrijfssituatie. Samen bekijken we wat voor u de beste keuze is. Wanneer een onderhoudscontract voor u niet interessant is dan biedt ADR: onderhoud op maat. Onderhoud op maat wordt niet uitgevoerd op tijd, maar op basis van uw werkelijke draaiuren. Op deze manier anticipeert ADR op de daadwerkelijke onderhoudsvraag van uw motor én op uw bedrijfssituatie.


Remote Acces Control

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn biedt Antwerp Diesel Repair BV: ADR Remote Acces Control. Met deze applicatie kan ADR uw motorprestaties, draaiuren en storingen op afstand uitlezen. Zo krijgt ADR een goed beeld van wat zich precies in uw machinekamer afspeelt en kunnen we nog sneller inspelen op storingen.


Waar en waneer het u uitkomt

Onderhoud wordt door ADR altijd uitgevoerd in overleg met de klant. Wij zijn zeer flexibel en bekijken samen met u waar en wanneer het onderhoud het best kan worden uitgevoerd. Vanzelfsprekend is het geen enkel probleem dat uw schip op dat moment in het buitenland is. 


brandbar
logo adr Antwerpen
logo CF Techniek
logo electropower
logo Diesel Mecanica
logo industrial marine services
logo anr
logo bcb
logo green power