WHENEVER YOU NEED US WHEREVER YOU ARE

hermotorisering

Wilt u overstappen op een moderne Caterpillar of John Deere motor? Dan bent u bij Antwerp Diesel Repair BV aan het juiste adres.


Upgraden

Bij een hermotorisering vervangt ADR uw huidige motor voor een nieuwe of compleet gereviseerde Caterpillar of John Deere motor die aan de laatste eisen voldoet. ADR heeft alle benodigdheden op voorraad: keerkoppelingen, koelers, dempers en motoren. Het resultaat van hermotorisering is spectaculair: na twee tot zes weken vaart u af met super moderne motoren.


Renovatie machinekamer

Met uw goedkeuring grijpen we een hermotorisering aan om tevens uw machinekamer te renoveren. In de meeste gevallen is veel winst te behalen door conventionele technieken in te wisselen voor 'slim' staal. Minder gewicht in combinatie met moderne motoren verbeteren de efficiëntie van uw schip aanzienlijk. 


Het aanpassen van de machinekamers voert ADR uit in eigen beheer. Onze monteurs kennen de motoren door en door en weten daardoor precies wat nodig is voor een goed resultaat. Omdat het hele project is ondergebracht bij ADR bent u ervan verzekerd dat alles goed op elkaar aansluit.


brandbar
logo adr Antwerpen
logo CF Techniek
logo electropower
logo Diesel Mecanica
logo industrial marine services
logo anr
logo bcb
logo green power