WHENEVER YOU NEED US WHEREVER YOU ARE
motoren
Bekijk onze voorraad
generatoren
Bekijk onze voorraad
hulpmotoren
Bekijk onze voorraad

Openingstijden feestdagen

Vanwege de feestdagen zijn wij gesloten van 19 December 2022 t/m 2 Januari 2023

Open Scheepvaartsdagen


Iedereen uit de binnenvaart is van harte welkom op de OPEN SCHEEPVAARTDAGEN!
Houd 17- 18- en 19 Maart 2023 vrij, want dan opent Waagnatie Expo & Events opnieuw haar deuren voor één van de gezelligste vakbeurzen namelijk  De Open Scheepvaartdagen

We hopen jullie daar uiteraard te zien!

Een unieke gelegenheid om te netwerken en nieuwe contacten te leggen.
Wat ooit begon als een soort braderij op het eilandje in Antwerpen; is heden uitgegroeid tot een volwaardig event dat jaarlijks 5000 bezoekers trekt; zowel uit binnen – als buitenland. Iedereen uit de binnenvaart kan er terecht voor o.a. meer informatie over onderhoud, technologie, scheepsreparatie, nieuwbouw, inrichting, de nieuwe regelgeving, opleiding, werkgelegenheid en zoveel meer. Een unieke gelegenheid om te netwerken en nieuwe contacten te leggen.

De Open Scheepvaartdagen vinden plaats in één van de iconische oude havendepots, gelegen naast de Schelde, op 700m van het oude stadscentrum en centraal in de hippe buurt ‘Het Eilandje’. Dit gebouw maakt onlosmakelijk deel uit van de rijke maritieme geschiedenis van dit oude havengebied en is dan ook dé unieke locatie voor de Open Scheepvaartdagen. De toegang is gratis !
brandbar
logo yes bv yerseke
logo CF Techniek
logo electropower
logo Diesel Mecanica
logo industrial marine services
logo green power