WHENEVER YOU NEED US WHEREVER YOU ARE

ADR testservice 

In 2014 is de werkplaats van ons zusterbedrijf Yerseke Engine Services uitgerust met een moderne proefstand. De proefstand is voorzien van alle relevante faciliteiten en meer dan 160 sensoren. Dankzij de proefstand kunnen gereviseerde motoren in detail getest worden. ADR maakt van deze proefstand gebruik.


Meten is weten

De proefstand is zo ontworpen dat de situatie aan boord exact kan worden nagebootst. Er is plaats voor twee motoren. De motoren kunnen belast proefdraaien door middel van elektrische weerstand. Hiermee wordt het toerental en de koppel gemeten. Daarnaast worden onder meer de temperaturen, druk, brandstof- en emissiewaarden, de turbo-oplaaddruk en het rendement gemeten. In de controlekamer worden alle gegevens op tien displays weergegeven. Alles wordt gefilmd, zodat een test later kan worden teruggekeken. Klanten worden van harte uitgenodigd om het testen van de motor bij te wonen.


Certificaten

De proefstand kan de afname voor classificatie (Lloyds`s en Bureau Veritas) voor u verzorgen. Ook motoren die zijn aangepast omwille van emissievoorschriften kunnen worden getest ten behoeve van een nieuwe certificering.


Maximale betrouwbaarheid

Wanneer de motor is getest in de proefstand zijn alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om een goed product af te leveren. De kans op complicaties na montage aan boord is nu bijzonder klein. Dat is zowel voor de klant als ook voor ADR een prettige idee, want ADR levert en installeert motoren over de hele wereld.


brandbar
logo adr Antwerpen
logo CF Techniek
logo electropower
logo Diesel Mecanica
logo industrial marine services
logo anr
logo bcb
logo green power