WHENEVER YOU NEED US WHEREVER YOU ARE

Revisie: een tweede leven

Het reviseren van Caterpillar motoren is een specialiteit van Antwerp Diesel Repair BV. ADR voert revisies uit aan boord, of in de werkplaats in Antwerpen, België. In overleg met de klant biedt ADR ook revisies aan op locatie.


Een tweede leven

Een Caterpillar motor is geschikt voor revisie. Dankzij zo'n revisie wordt de levensduur van de motor verdubbelt: ruim twintig jaar.


Uitgangspunten

Dankzij jaren ervaring heeft ADR een aanpak ontwikkeld waarbij kwaliteit en snelheid hand-in-hand gaan. Een complete revisie wordt door ADR tussen de twee en zes weken uitgevoerd. Dat is inclusief: demontage, revisie, proefdraaien in de testruimte, montage, proefvaren en nameten. 


Zorgvuldigheid

De kwaliteit van een revisie wordt bepaald door de zorgvuldigheid waarmee zij wordt uitgevoerd. Daarom worden na demontage van de motor de basisdelen nauwkeurig gecontroleerd. Tijdens deze controle wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken, zoals infrarood en magnetisch veld. De bewerking van onderdelen wordt in eigen beheer uitgevoerd. Wanneer blijkt dat de krukas moet worden bewerkt - frezen, slijpen, vlakken of kotteren - dan wordt dit verzorgd door ons zusterbedrijf CF-Techniek


Wanneer reviseren?

Wanneer een motor toe is aan revisie moet van geval tot geval beoordeeld worden. Daarom komen wij altijd eerst persoonlijk bij u aan boord om de motor grondig te inspecteren. Met behulp van een endoscoop wordt dan de binnenkant van de motor onderzocht. Op basis van de bevindingen geven wij u een advies. Als het inderdaad tijd is voor revisie maken we een offerte en een planning. Een planning is bij ADR geen loze belofte. We stellen alles in het werk om de planning na te komen, daar mag u ons aan houden.


brandbar
logo adr Antwerpen
logo CF Techniek
logo electropower
logo Diesel Mecanica
logo industrial marine services
logo anr
logo bcb
logo green power